kontakt.jpg
 

vELKOMMEN TIL VÅR NYE HJEMMESIDE

 

 

biografi

 

 

Undertakers Circus ble startet høsten 67 på Lillestrøm av medlemmer fra 2 lokale ”beatband”. Tre fra The Undertakers (Frank Myrseth, Erik Thoen og Thor S.Greni) og 3 fra The Cydicats (Stein Gudmundsen, Ketil Gulbrandsen og Geir Kristiansen). Repertoaret var i starten sterkt insiprert av amerikansk soul, funk og R&B og bandet debuterte på  ”Club Darryl” i kronprinsens gate, Oslos første ”souldisco” med et meget internasjonalt og fargerikt klientell. UC versjon 1 platedebuterte på Barry Mathesons Continental Records våren 68 med 2 Curtis Mayfield covers ”Gotta get away” og ”little boy blue” (CR1007)! Begge låtene ble innspillt i Arne Bendiksens Studio på 1 dag med en 4 spors Rewox med Jan Erik Kongshaug ved spakene og som produsent. Med var en 5 manns båserekke (Pelle Lindstad, arr.og trp, Claus Nissen Riiber på trp, Ivar Hovden og Arne Engesvold på saxer, samt Jonny Torp og Wiggo Nilsen på trombone.

Denne besetningen la grunnlaget for Lp en ”Ragnarock” med eget materiale med tekster på norsk og nynorsk! som ble utgitt på Polydor Records i 1973.

I NRK’s serie om norsk rock innledes sekvensen om progrock med nettopp tittelkuttet fra Undertakers Circus’ legendariske LP Ragnarock og Aftenpostens anmelder skriver ved utgivelsen av ”Ragnarock” på CD 2004: Dette er ”progrock med soul i kantene” en klassiker innen norsk rock er nå endelig tilgjengelig på CD. I skrivende stund planlegges nå en nyutgivelse av Ragnarock på vinyl av Jansen Plateproduksjon.

 

 
hjem.jpg
 

 

Bandet (VÅR'2019)

 

 

 

    Thor S. Greni / vokal
Stein Gudmundsen / vokal, perc
Frank Myrseth/ gitar
Lasse Hafreager / Keyboard
Frode Kildahl / trommer

Rune endal / Bass
   Svein Greni / saxer og fløyte

Kjell Kristoffersen / Trompet
Kim Koffeld / trompet
Tarjei Grimsby / Trombone

 

 

 

Konserter

 

 

13.12.2019 Herr nilsen

27.03.2020 Røverstaden

Med:

————

 

 

 

 

Tidligere konserter:

09.10 2015 John Dee
12.10 2016 John Dee
28.12 2017 Ribbejazzen, Lillestrøm kulturhus
29.03 2019 Røverstaden

 

 

kontakt_NY.jpg
 

kontakt oss her:

Navn: *
Navn: